Bands

SSR-W kent ook een verenigingsband. Deze treedt op onder de naam ''BIOS''. Naast oefenen treden zij geregeld op in onze kroegzaal en daarbuiten.

BIOS

Aan het eind van een dag hard studeren zitten enkele leden van SSR-W rustig met een kop koffie aan de bar of lezen de krant. Plotseling ontstaan er kringen in de kopjes en het scheurt de krant spontaan in tweeën. Een denderend geluid stijgt op uit de kroegzaal van Sociëteit Sela... BIOS repeteert!

Aangenaam kennis te maken! Wij zijn BIOS, dé verenigingsband van SSR-W. We zijn met z'n zevenen. Allereerst zijn daar maar : Lonneke en Simone strelen je oren met hun gouden stemmen. Als je daar de swingende saxofoonsolo’s van Winni of de trompetspektakels van Job bijvoegt, is het feest eigenlijk al compleet. Maar BIOS biedt meer! Dit virtuoze kwartet wordt namelijk vergezeld door drie talentjes, te weten Fons op gitaar,  Dayo op bas en Pieter op drums.

Samen speelt BIOS covers van de pop- en rockmuziek, zowel Engels- als Nederlandstalig.  De rock van Anouk, de swing van de Baseballs, pop van Doe maar en natuurlijk bekende feesthits als ‘I will survive’... BIOS heeft het allemaal!

BIOS is heropgericht in 2007. Inmiddels zijn enige bandleden uit Wageningen vertrokken, maar nog steeds staat er een prachtige, ervaren band. Bij optredens staat ons eigen plezier voorop en ondanks de inname van wat goudgele rakkers komt dat iedere keer nog goed over op het publiek. In mei 2009 en 2015 won BIOS dan ook de FUB Battle of the Bands. Onze eerste single 'Bier' staat reeds op de plaat en het eigen nummer 'opstaan' kent zelfs een videoclip!
Graag tot ziens op één van onze optredens! Voor info en boekingen: bios@ssr-w.nl

BIOS!! FUCK YEAH!!

Nieuws